Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Västerhaninge IF A-lag Herrar

Hagsätra IP
15 oktober 2017
18:00

Referat: Rågsveds IF - Västerhaninge IF

En ganska jämn tillställning. Västerhaninge hade tunt med spelare på grund av avstängningar. Västerhaninge försökte hålla i bollen och spela runt den. I den 30:e ett fantastiskt vackert samarbete mellan Freddan och Max där Freddan till slut kunde slå in bollen. Rågsved var farliga i sitt omställningsspel. Kvitteringen kom på ett långskott som seglade över Alli i Västerhaninge målet, påpassligt och överraskande 1-1 i paus.
Västerhaninge tar återigen ledningen direkt i början av andra halvlek. Max kommer från höger lägger bollen i stolpen och Nille som fyllt på kan trycka in returen. I den 58:e en omställning och 2-2 är ett faktum. Nu tar Rågsved över matchen. och ledningsmålet kommer med endast sju åtta minuter kvar. Västerhaninge flyttar upp allt som går och försöker forcera fram en kvittering. I den 87:e Freddan får in bollen mot bortre där dyker Ertan in och smäller in kvitteringen 3-3. Matchen går till straffar. Vi kan säga så här: Vi är riktigt bra på staffar !!! Nille, Freddan, Max, Mohammed och Ertan sätter sina stensäkert, tyvärr sätter även Rågsved sina första fem. Den sjätte omgången bränner Rågsved sin straff. Alli går åt rätt håll, bollen tar i stolpen och ut. Fram stegar Anders Grundsten och smäller in segerstraffen stolpe in hur säkert som helst.
Västerhaninge visade moral och kom tillbaka i matchen för att sedan vinna på straffar så säsongen fortsätter ett tag till.
Heder till Alli som fullföljde matchen trots att ett finger hoppade ur led.